Pechar anuncio

Samsung AzulDespois dunha revancha entre o Samsung Blue de Corea do Sur e o Fnatic de Europa, o equipo patrocinado por Samsung pode celebrar unha vitoria. O apaixonante partido entre os dous titáns rematou cunha clara vitoria de Samsung Blue no minuto 42 cun marcador de 11:16 e unha diferenza de 10 ouros. O equipo azul de Samsung xa se enfrontou unha vez ao Fnatic no Campionato do Mundo de League of Legends deste ano, cando non foi suficiente e sufriu unha derrota, polo que, a diferenza do seu equipo irmán Samsung White, non pode presumir dun marcador limpo, pero aínda así gaña. a segunda fase de grupos cunha man clara.

Antes do partido co Fnatic hoxe, o Samsung Blue xogou contra o LMQ de China, pero como era de esperar, non tivo nin unha soa oportunidade e aos 47 minutos de partido, os surcoreanos tiñan a Dade (Kassadin) medio, Acorn (Maokai) arriba, Spirit. (Rengar) selva, Deft (Twitch) na formación) ADC e Heart (Janna) apoio feito. Hoxe rematou a segunda fase de grupos do torneo, e a partir do 3 de outubro podemos esperar o play-off, onde volveremos ver as actuacións dos dous equipos Samsung.

// < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ / / < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ //Samsung Azul