Pechar anuncio

Samsung BrancoAínda que a maioría dos afeccionados, segundo a enquisa, xa sabían varias horas antes do partido que Samsung White ía gañar, ninguén se esperaba un fiasco así de Samsung Blue. O equipo branco enfrontouse ao seu irmán en forma de azul sen dúbida e pasou con absoluta certeza a semifinais sen perder ningún partido, polo que a decisión tomouse tras só tres partidos e o Samsung Branco cun total de 12 vitorias. e só unha derrota pola súa conta pasa ás finais do Campionato do Mundo deste ano en League Of Legends.

No primeiro partido de semifinais, os brancos mostraron toda a súa forza e a partir do minuto 12, cando os afeccionados por fin conseguiron o primeiro sangue, polo que o topper de SSW Looper para Akali levou os ouros extra, só seguiu derramando con Samsung Blue. que se traduciu nun resultado final de 24-3 e a destrución do nexo dos azuis no minuto 29. O segundo partido xa foi algo máis equilibrado, pero pasado o minuto 10, as brancas volveron mostrar as súas calidades e a diferenza entre os ouros obtidos non fixo máis que aumentar ao seu favor, ata o minuto 33, cando as brancas decidiron rematar o partido destruíndo o nexo azul. , cuxas posibilidades de ascenso de súpeto diminuíron significativamente.

Quizais non faga falta opinar sobre o terceiro partido, o escenario do primeiro partido repetiuse case ao detalle e Samsung White co resultado final de 28:3 no minuto 23 confirmou a súa disposición para a final do campionato de 2014, que celebrarase o domingo 19.10. e SSW enfrontaranse ao OMG chinés ou ao Star Horn Royal Club, que chegou ás finais o ano pasado, pero perdeu ante o SKT surcoreano.